X

Uyku Yöntemleri

Uyku yöntemleri hakkında genelde bir çok kişi bizlere bunların temellerini ve özellikle uykusuzluğun hayatlarını oldukça olumsuz etkilediğini bunlarla başa çıkabilmek amacıyla neler yapabileceklerini soruyorlar.Bende bugünkü yazımda uykusuzluk problemlerini ortadan kaldırabilmeleri amacıyla canlı sohbet hatları kullanıcılarıma birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Bu tavsiyelerimiz doğrultusunda uygulayabileceğiniz birden fazla seçeneğiniz de var.Gelelim uykusuzlukla başa çıkabilmemizi kolaylaştıran yöntemlere yatağınız ve yastığınız uykunuzla bütünleşen iki unsur.

Unutmayın! Bir yastığın ömrünün en fazla iki yıl olması gerekiyor.Eğer geçmişse bilin ki artık o yastıktan size hayır gelmez.Yatak odanızda loş ışık kullanın.Bu sizin ortama daha iyi uyum sağlayabilmenizi sağlayacak.Gündüz çok uykunuz geldiğinde 1 saatten az uyuyun.Böylelikle akşam elinize uyku kalmış olsun ki güne daha pozitif başlayın.gce uyku rutininizi de tamamlamış olursunuz. Canlı sohbet hatları kullanıcılarımıza mümkün mertebe bunları tavsiye etmeye çalışıyoruz.

Akşam yemeğinde ağır yemekler yemeyin. Bunlar midenizi rahatsız  edecek ve uyumanızı büyük ölçüde engelleyecektir.Spor yapın; spor yaparak vücudunuzu disiplin etmiş olursunuz.Böylikle daha rahat bir uykunun ilk temellerini de atabilmiş duruma gelirsiniz.Yatağa yattığınız andan itibaren stres yaratacak düşüncelerinizden kurtulun.Kafanızdan bu düşünceleri büyük ölçüde atarsınız hem daha rahat uyuyacak hem de kendinizi bir hayli mutlu hissedebileceksiniz.Bu yönüyle baktığınızda tüm bunları gerçekleştirmek  aslında hiçte zor değil yeterki hayatınızı tüm bunlara adapte ederek yaşamaya çalışın.

Uykunuz gelmeden yatağa girmeyin.Yoksa bir sağa bir sola döner  durursunuz böylece uyumanızda otomatik olarak zorlaşmaya başlaycaktır.

Yatak odanızı uyumak dışında bir işle uğraşırken kullanmayın.Ayrıca evlerinizde sizi rahatsız eden bütün sesler için izole sistemine başvurun böylelikle uykunuzu bölecek herhangi bir  durum ile karşılaşma seviyeniz düşer ve siz canlı sohbet hatları kullanıcılarım rahat bir uyku çekmiş olursunuz.

 

Categories: Sohbet Kızları
admin: